• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorgen.
  • Het lifestyle merk voor jou!
085-7737888 info@lanomi.com

Blog

  

Morgen is het Internationale vrouwendag! 

Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wil je weten waar we bij stilstaan, wat er te doen is en hoe LANOMI hiermee omgaat? Lees dan hier dan dan de volledige blog!

LANOMI Blogt: Spread the Love 

10 Februari 2017 

Dat is waar het allemaal om draait.....vooral deze maand! LANOMI deelt dit graag samen met jou. Het verhaal achter #spreadthelove.

Lees hier de volledige blog. 

LANOMI Blogt: Wit kan wél in de herfst en winter!

15 November 2016

Waarom denken we dat witte kleding niet geschikt is voor de koude dagen?.....Geen idee! 

Genoeg redenen om wit gedurende alle seizoenen van het jaar te omarmen! Lees hier de volledige blog. 

  

LANOMI Blogt: Kleuren Herfsttype 

1 November 2016 

 

We zullen dit vast allemaal herkennen…de ene jurk laat je stralen, terwijl je er in die andere kleur uitziet alsof je een Off-Day hebt. Hetzelfde geldt voor kleuren die je ogen mooi doen oplichten, terwijl andere kleuren het tegenovergestelde effect hebben. Meestal weet je van jezelf al wel een beetje wat je wel en niet mooi staat. Toch is het belangrijk om net iets meer informatie en uitleg te krijgen over de verschillende kleurtypes die er zijn en welk kleurenpallet het beste bij je past.  

De vier verschillende kleurtypers die zijn zijn verbonden met de seizoenen is een van de bekendste typologieen die je de juiste handvaten geven om jouw garderobe optimaal in te richten wat kleur, stijl en uitstraling betreft. 

De eerste kleurentype die we toelichten, uiteraard......de Herfsttype! Lees hier het volledige artikel.

LANOMI Blogt: Wat wil je uitstralen op de werkvloer en hoe helpen kleuren je hierbij?

11 Augustus 2016
 


 

Wat wil je uitstralen op de werkvloer en hoe helpen kleuren je hierbij? LANOMI helpt je graag op weg!

Kleuren zijn uiteraard erg belangrijk in een outfit. De manier waarop je kleur in je kleding gebruikt zijn bepalend voor jouw uitstraling op de werkvloer en tijdens andere zakelijke en sociale gelegenheden. Lees hier het volledige artikel. 

 

LANOMI Blogt: Boost je carrière in de Zomer! 

18 Juli 2016

Opstarten van nieuwe projecten, uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek, stappen maken in je carrière…....het staat allemaal even op een laag pitje. In de zomer lijkt je carrière even haar rustmoment te pakken. Toch hoeft het je niet te weerhouden om deze rustige periode juist goed te benutten om alvast een mooi pad te banen voor jouw carriereboost ná de zomer! 

Met deze 5 zomertips ben jij straks meer dan klaar voor de volgende stap in je carrière!

Lees hier de volledige Blog!

 

Dutch Design

15 Juli 2016   

In al onze producten zie je de knipoog naar Nederland terug. Oranje sticksels in de labels van onze jurken....oranje aan de binnenkant van onze verpakkingen. De rest van de knipogen van de verschillende producten blijft nog een verrassing, echter onze voering... de binnenkant van onze tassen willen we jullie niet onthouden!  

 

De kobaltblauwe kleur symboliseert het “adelijke” waar de kleur voor staat in onze Nederlandse vlag. Mooi, herkenbaar, anders dan anders en sommigen zal het zelfs wel stiekem doen denken aan de prachtige royal blauwe jurk van Koningin Maxima. En het oranje....dat mag natuurlijk niet ontbreken! Kortom....LANOMI = Dutch Design...en daar zijn we trots op!

Happy Half Year!

1 Juli 2016 

Vandaag is het Happy Half Year en zitten we precies op de helft van het jaar. Zie Happy Half Year als een mooi moment van even terugblikken en vooral vooruit kijken naar de uitdagingen en kansen voor het komende ½ jaar zowel privé als zakelijk. Hele fijne HHY!

 

Het is bijna zover!

30 Juni 2016

Na een geslaagd bezoekje in Litouwen en een hele fijne tijd met de familiebedrijven die druk bezig zijn met de LANOMI producten is het dan eindelijk en bijna zover....De 1e LANOMI Notebooks komen er aan!

  • 100% Italiaans leer
  • 100% Ecologisch papier uit Italië
  • Met de hand gemaakt in Litouwen
  • Dutch design
  • A5 formaat
  • Kleuren: red/ fuchsia/ cement/ navy blue/ kiwi green/ baby blue/ black/ nude‪

#‎staytuned‬

 

Het effect van bloemen

29 Juni 2016

Wist je dat BLOEMEN op kantoor niet alleen "vrolijk" ogen maar ook een positief effect hebben op onze communicatie, werkbeleving en emoties op de werkvloer? Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat een BLOEMETJE op kantoor niet alleen het gevoel van "vrolijkheid" versterkt, maar dat mensen die, thuis of op het werk, langere tijd in aanraking komen met BLOEMEN minder last hebben van stress en angstgevoelens. Een omgeving met BLOEMEN nodigt ook meer uit tot een goed gesprek tussen collega’s onderling en tussen leidinggevenden en met medewerkers. Het werkt drempelverlagend wat zorgt voor een beter werksfeer en werkbeleving. Just so you know...Werkse vandaag en een hele fijne dag !

Kleurenfeitje over WIT

23 Juni 2016

WIT staat voor puurheid, onschuld, tact, sympathie maar ook perfectionisme, nieuwsgierigheid, moraal en openheid. Draag je WIT, dan kom je puur en eerlijk over. Dat maakt je outfit in WIT eigenlijk voor elke situatie geschikt. In een zakelijke omgeving straal je zowel autoriteit uit als eerlijkheid: dit is de manier bij uitstek om aan gezag te bouwen. Wil je juist een frisse persoonlijkheid benaderen, dan is het fijn om wit bij het gezicht te dragen. Het zal het extra doen stralen. Just so you know...

 

De zomer is vandaag officieel begonnen!

21 Juni 2016

 

Tijd om de zon af te dwingen met 1 van onze zomerjurken. Ontdek daarom nu de LANOMI Passion die je laat stralen op het werk én daarbuiten ! De LANOMI double wear dress is aan 2 kanten te dragen en in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar. Double wear, double your style!

De kleur ROZE 

7 Juni 2016

ROZE staat voor leuk, spannend, lief en charmant. Ook benadrukt deze kleur je vrouwelijkheid. Fuchsia ROZE wordt geassocieerd met zekerheid, levendigheid, sensualiteit en overtuigingskracht. Deze kleur is dus zeer geschikt voor een sollicitatiegesprek of een belangrijke presentatie. Just so you know!

Bedankt!

3 Juni 2016 

 

Na een overweldigende eerste week willen wij iedereen bedanken voor alle support en positieve reacties! Echt hartverwarmend! Het belooft prachtig weer te worden, waar ook wij volop van gaan genieten. Kijk goed rond, want de eerste LANOMI jurkjes zijn al te spotten op het terras! Enjoy your weekend!