• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorgen.
  • Het lifestyle merk voor jou!
085-7737888 info@lanomi.com

LANOMI Blogt: Kleuren Herfsttype

 

We zullen dit vast allemaal herkennen…de ene jurk laat je stralen, terwijl je er in die andere kleur uitziet alsof je een Off-Day hebt. Hetzelfde geldt voor kleuren die je ogen mooi doen oplichten, terwijl andere kleuren het tegenovergestelde effect hebben. Meestal weet je van jezelf al wel een beetje wat je wel en niet mooi staat. Toch is het belangrijk om net iets meer informative en uitleg te krijgen over de verschillende kleurtypes die er zijn en welk kleurenpallet het beste bij je past.  

De vier verschillende kleurtypers die zijn zijn verbonden met de seizoenen is een van de bekendste typologieen die je de juiste handvaten geven om jouw garderobe optimaal in te richten wat kleur, stijl en uitstraling betreft. 

De kleurenanalyse is daarom ook een vast onderdeel in de LANOMI@HOME experiences in kleine en intieme gezelschappen aan huis, zodat je precies weet welke kleuren je laten stralen! 

De eerste kleurentype die we toelichten, uiteraard......de Herfsttype!

Wat zijn de kenmerken van het Herfsttype?

  • Je hebt een abrikooskleurige blos en de ondertoon van je huid is geel en bruin. 
  • Je haarkleur is middenbruin tot kastanjebruin, rood of goudblond (donkerblond).
  • Je hebt een warme kleur in je ogen: donkerbruin, warmgroen, petrolblauw.
  • Je hebt aanwezige wenkbrauwen.

Welke Kleuren Horen Bij Het Herfsttype?

De kleuren die bij het herfsttype passen zijn herfstkleuren: bruinachtige tinten en warme kleuren. Denk hierbij aan middenbruin en camel, olijfgroen maar ook stralende kleuren als vlammend rood, rijk blauw en het oranje van de ondergaande zon zijn kleuren die een herfsttype doen laten stralen! De basiskleuren voor je  schoenen en tassen zijn donkerbruin, brons, roestbruin, camel, olijfgroen en marineblauw. Een greep uit de warm aanbevelenswaardige kleuren voor de herfsttype zijn in het algemeen: Okergeel – Bordeaux – Petrolblauw – Turkoois – Bruin – Marineblauw – Mosgroen – Olijfgroen – Paars – Camel 

  

De kleuren van LANOMI die perfect passen bij de herfsttypes zijn:

  • Jurken: Olive – Infinity Blue – Navy Blue – Dark Emerald – Red  – Warm Taupe – Deep Purple – Turkoise
  • Tassen: Cognac – Kiwi - Navy - Red

Bekende herfsttypes zijn Julia Roberts, Natalie Portman, Drew Barrymore, Eva Mendes, Mariah Carey, Jennifer Lopez. 

Wil je weten welk type jij bent?  Vind je het leuk om een kleurenanalyse te doen in combinatie met LANOMI@HOME. Meld je dan hier aan!