• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorgen.
  • Het lifestyle merk voor jou!
085-7737888 info@lanomi.com

LANOMI Blogt: Spread the love!

        

Ik werp een blik op mijn telefoon en open WhatsApp. De love emoji's en hartjes lachen me tegemoet . Het is tijd voor #SPREADTHELOVE!

Mooie persoonlijke inspiraties zijn er om te delen met je familie, je vrienden, je collega's vanuit jezelf....en zeer zeker ook vanuit je business. 

Het kan je net dat beetje extra geven waardoor je weet wat je te doen staat als je het even niet meer weet. Of als je iets wil delen of een gebaar wil maken, maar je weet niet precies hoe. En we herkennen denk ik allemaal ook dat ons hoofd barst van alle goeie intenties die we hebben, maar zoekende zijn in de tijd die we vaak niet kunnen vrij maken.

Een persoonlijke betekenis, een inspirerende boodschap, een bijzondere gebeurtenis, de sfeer en ambiance die in de lucht hangt….het heeft allemaal geleidt tot #SPREADTHELOVE!

Natuurlijk geven we op onze eigen manier een betekenis aan #SPREADTHELOVE. En wat heel mooi is....het zijn vaak kleine gebaren die een grote impact kunnen hebben.

Een aanbeveling schrijven op LinkedIn zonder dat het van je wordt gevraagd...een supriseparty organiseren voor iemand die jarig wordt of een promotie heeft gemaakt....zomaar even je zus of broer bellen om te zeggen dat je van ze houdt...samen een kop koffie drinken in stilte met net die ene aanraking die 1000 woorden vervangt....een tekst toegestuurd krijgen die een glimlach op je gezicht tovert....allemaal uitingen van #SREADTHELOVE! En laten we dit vooral elke dag weer op onze eigen manier doen voor elkaar en met elkaar. 

#SPREADTHELOVE komt dus niet zomaar uit de lucht vallen. Het is iets waar we allemaal dagelijks onze inspiratie en passie uit halen. Het zorgt ervoor dat we kunnen blijven geven en delen aan anderen en het maakt dat we gelukkig zijn met mensen van wie we houden en andersom. 

LANOMI is daarom met trots ambassadeur van de gedachte en de betekenis van #SPREADTHELOVE!

En deze maand waarbij alles om je heen op straat en op het internet Valentijn rood gekleurd is, maakt het de perfecte maand om deze maand te spreiden met mooie quotes...een mooie winactie....en uiteraard voor deze maand ook een mooie #SPREADTHELOVE korting die de hele maand geldig is in onze webshop.  

 Deze maand #SPREADTHELOVE by LANOMI:

  • #SPREADTHELOVE staat in onze social media kanalen centraal  
  • Een mooie winactie voor iemand die jij een LANOMI jurk gunt!
  • De LANOMI@HOME experiences staan deze maand in het kader van #Spreadthelove
  • SPREADTHELOVE is de actiecode voor 20% korting in onze webshop
  • Dagelijks spreiden van jullie eigen inspirerende quote als reacties

WHAT TO DO 

  • Deel je mooiste quote met ons in reacties op onze posts of per mail. Wij selecteren de mooiste quote en stoppen deze in een mooi nieuw jasje die we dagelijks delen op onze social media kanalen.
  • Deel & Share de winactie! Als je wil dat iemand in gedachten hebt die je een jurk gunt,  tag die persoon er dan in met een quote (mag engels en Nederlands zijn)
  • Koop nu je jurk, tas om je deze maand extra te laten stralen en gebruik hiervoor de actiecode  SPREADTHELOVE voor 20% korting op alle producten in onze webshop en maak jezelf of een ander blij! 

LANOMI is klaar voor #SPREADTHELOVE...ben jij dat ook? We zien je quotes en inspiraties graag voorbij komen onze social media kanalen of per mail!

Lieve groeten, 

Naomi

 


* Je kan alleen deelnemen aan de winactie door actief te zijn op social media.

* De 20% kortingsactie met actiecode SPREADTHELOVE is alleen deze maand geldig

 

Je ontvangt dan als eerste bericht over onze sales acties en nieuwe producten!