• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorgen.
  • Het lifestyle merk voor jou!
085-7737888 info@lanomi.com

Retourneren

Is jouw LANOMI-product niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen 30 dagen retour sturen (ongewassen, ongedragen, onbeschadigd, inclusief etiketten/labels). Binnen deze 30 dagen mag je jouw LANOMI-product bekijken, beoordelen en/of passen. Laat ons wel even weten waarom jouw product niet naar wens is, zodat wij onze kwaliteit continu kunnen waarborgen. 

Stuur jij jouw LANOMI-product retour, zorg er dan voor dat je het pakket goed verpakt, indien mogelijk in de originele verpakking. De retourinstructies worden stap voor stap uitgelegd op het retourformulier. Voeg deze toe aan het pakket. 

Wil je een artikel ruilen, dan kun je dit ook op dit formulier aangeven. Jouw nieuwe bestelling kan pas worden verzonden wanneer wij jouw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd. Producten die buiten de retourtermijn vallen, of waarvan de etiketten zijn verwijderd, kunnen niet meer geretourneerd worden.  

Tip: wil je er zeker van zijn dat jouw omruilartikel op voorraad is, stuur ons dan een mail, zodat wij de juiste kleur en/of maat alvast voor je kunnen reserveren! 

Retoursticker DHL Parcelshop

Plak de bijgesloten retoursticker op het pakket en lever het af bij een DHL Parcel-punt bij jou in de buurt. Deze vind je via deze link.

Bewaar het verzendbewijs, zodat je jouw pakket altijd kunt achterhalen.  

Terugbetaling

Voor het retourneren van je product betaal je de gebruikelijke verzendkosten. Deze kosten worden in mindering gebracht bij de terugbetaling van het artikel. Binnen vijf dagen na verwerking van je retourzending betalen wij het resterende bedrag terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald. 

De retourkosten worden alleen vergoed wanneer je een product ruilt. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen per mail (info@lanomi.com) of telefoon (085-773 78 88).