• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorgen.
  • Het lifestyle merk voor jou!
085-7737888 info@lanomi.com

Ambacht en materialen

De samenwerking die we hebben met onze partners is gebaseerd op kwaliteit, openheid, duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. Stuk voor stuk familiebedrijven met expertise en passie voor ambacht.

Daarnaast selecteren we alleen gecertificeerde partners. Wij onderzoeken en verifiëren tevens van alle materialen of deze ecologisch verantwoord zijn geproduceerd en waar deze vandaan komen. Onze jurken worden gefabriceerd door een familiebedrijf in Litouwen. Al ruim 13 jaar een groeiende organisatie door hun excellente kwaliteit en service. De tassen zijn ontwikkeld in Nederland & Italië.

Met het beste leer uit Italië worden de tassen geproduceerd door een familiebedrijf in Litouwen. Een bedrijf dat al generaties lang gespecialiseerd is in tassen en lederwaren. Zo ook is de LANOMI Pump vervaardigd door een ambachtsfamilie in Litouwen waarmee we de productie aan het opzetten zijn. Wij van LANOMI willen nog meer partnerships aan gaan met Europese landen. Ondernemende en gepassioneerde familiebedrijven die net als ons alleen het beste uit een product willen halen, en dit op een verantwoorde en duurzame manier en kwaliteit op nummer 1!