• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorgen.
  • Het lifestyle merk voor jou!
085-7737888 info@lanomi.com

Het begin van LANOMI

Het is 2014. Ik neem mijn laptop, een handjevol kleding, tandenborstel en paspoort in een rugzak mee naar Thailand. Vier weken lang ga ik niets anders doen dan denken in onbegrensde mogelijkheden en mijn database vol dromen, ambities, ideeën en plannen vertalen naar begrijpelijk Nederlands.  De start van LANOMI is een feit! 

Mijn droom: een bedrijf starten met een cultuur, dienst en producten die ik adem. Voor mij betekent dat: hard werken, ambitie, intuïtief handelen, verbinden, grenzen overschrijden en altijd net iets anders willen zijn dan anderen. Dat is wie ik ben, Naomi Kidjo is mijn naam. Naomi Kidjo

Ik kan écht houden van mijn werk, ben besmet met het reisvirus en kan uren praten over alles wat met eten te maken heeft. Ik houd eigenlijk van alles wat goed te combineren is met leuke mensen, verschillende culturen en nieuwe indrukken. Ik zoek altijd naar kansen om zo veel mogelijk avonturen te beleven, voor de mooiste herinneringen in je leven.   

LANOMI is daar één van, een groot avontuur waar ik in 2015 aan begon. Ik startte met keuzes maken, met mooie professionals aan het merk verbinden die experts zijn in hun vakgebied. Op basis van heel veel informatie en onderzoek hakte ik knopen door, ontwikkelden we producten en ben ik partnerships aangegaan met bedrijven in Nederland en het buitenland.

Na een zeer dankbare en onvergetelijke carrière met collega's die nu mijn vrienden zijn, heb ik vol vertrouwen mijn baan opgezegd en was LANOMI in mei 2016 dan echt klaar voor lancering!