• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorgen.
  • Het lifestyle merk voor jou!
085-7737888 info@lanomi.com

The perfect gift

The perfect gift

Wil je iemand verrassen? Geef dan een luxe Gift Card cadeau voor het vieren van een promotie, verjaardag, het vinden van een nieuwe job of elke andere bijzondere gelegenheid!

Staat het gewenste bedrag wat je geven er niet bij? Stuur ons dan een mail met jouw verzoek naar info@lanomi.com en ontvang jouw Gift Card met het gewenste bedrag.

Gift Card €15,-

€ 15,-

Deze LANOMI Gift Card heeft een waarde van €15,- en is geldig voor onbepaalde tijd. Elke Gift Card heeft een unieke code die kan worden verzilverd bij elk product in onze webshop. 

In shopping bag

Gift Card €25,-

€ 25,-

Deze LANOMI Gift Card heeft een waarde van €25,- en is geldig voor onbepaalde tijd. Elke Gift Card heeft een unieke code die kan worden verzilverd bij elk product in onze webshop. 

In shopping bag

Gift Card €50,-

€ 50,-

Deze LANOMI Gift Card heeft een waarde van €50,- en is geldig voor onbepaalde tijd. Elke Gift Card heeft een unieke code die kan worden verzilverd bij elk product in onze webshop. 

In shopping bag

Gift Card €75,-

€ 75,-

Deze LANOMI Gift Card heeft een waarde van €75,- en is geldig voor onbepaalde tijd. Elke Gift Card heeft een unieke code die kan worden verzilverd bij elk product in onze webshop. 

In shopping bag

Gift Card €100,-

€ 100,-

Deze LANOMI Gift Card heeft een waarde van €100,- en is geldig voor onbepaalde tijd. Elke Gift Card heeft een unieke code die kan worden verzilverd bij elk product in onze webshop. 

In shopping bag